kolmapäev, 29. september 2010

uuesti

Peale pikka blogipuhkust polegi eriti kerge taas alustada. Kas üldse alustada? Millest alustada? kas kirjutada sellest, mis vahepeal juhtunud? Lähemad inimesed ju tevaad meie tegemistest niikuinii, nii et pole vist mõtet kronoloogiliselt täpne olla.

Pigem on blogi selleks, et kirjutada üles mingeid hetki, emotsioone. Nii ma taasalustangi üsna suvaliselt.

Lapsed on lasteaias, vanemad tööl.

Pärtel on lasteaias kenasti kohanenud. Olen teinud talle (ja ka Riinule) nädalas ühe puhkepäeva - tavaliselt kas kolmapäeval või neljapäeval ja see õigustab end jube hästi. Muidu oleks vist raskem, sest mulle tundub, et lõunauni jääb tal lasteaias väga lühikeseks. Pärtel on seda tüüpi magaja, kel võtab magamajäämine ko-hu-ta-valt kaua aega. Kui ta lõuna- või ööunne jääb alla 45 minutiga voodisse minemisest, siis on väga hästi. Lisaks on see lasteaia lõunauni tema jaoks vist natuke vara - nad ärkavad kell 8 ja kl 13 sügavalt magada ei õnnestu kuidgi. Riinu muidugi ei maga päeval üldse, aga tema jääb õhtul magama kohe, kui pea patja puudutab.

Huviringidest nii palju, et Riinu jätkab iluvõimlemistrennis, mis toimub lasteaias, nii et sellega mingit logistikat ei kaasne (va kodustel kolmapäevadel - sel juhul viin ta ikkagi pärastlõunasesse trenni). Pärtel käib musaklubi lauluringis, aga ainult üks kord nädalas esialgu. Võib-olla talvel hakkame kaks korda käima - esialgu võtame elu hästi vabalt.

Nii et palju lisakäimisi meil pole, oleme niisama mõnusad. Praegu on veel see faas, kus peale pikka suve (lapsed olid rohkem kui 2,5 kuud järjest maal) on ka linnakodus veel tore olla. Kõiki mänguasju ja -võimalusi pole veel taasavastatudki.

Selline uus algus. Võtke heaks :)

2 kommentaari:

Eppppp ütles ...

aitäh!

elektritsaabtasuta.blogspot.com ütles ...

Laste ümber keerleb terve maailm ja seepärast sellesse blogisse on ju võimalik kirjutada kõigest mis meid ümbritseb.
Näiteks,lapsed vajavad puhast õhku ja vett,tervislikku toitu,taeva ja maaenergiat,tammepuu kallistust,emme musi,isa kindlust,ning sel põhjusel on meil vaja kasutada vaid taastuvenergiaid ja elektriautosid,elektritraktoreid,ema loovust ja isa tehnilist taipu jpms.