esmaspäev, 26. mai 2008

Võlur ja Vikerkaar

Laupäeval esineb Riinu oma muusikaringiga ühes lastemuusikalis, kus ta laulab ja mängib koos teiste lastega sinililli. Etendus on tasuta, kõik sõbrad ja sugulased on oodatud!

Ametlik kuulutus on selline:


Kontsertlavastus "Võlur ja Vikerkaar"
Lauluvad Musaklubi väikesed musamudilased ja Luunja Lasteaed Midrimaa lapsed.

Aeg: 31.05.2008, 14:00
Koht: Antoniuse Gildi vabaõhulava














Kunagi ammu, ammu ei olnud valgus valge, vaid oli värviline. Valgusele meeldis värvidega mängida. Mets ei olnud roheline, vaid mõnikoprd lilla või hoopis oranz. Taevas aga kollane, punane või roheline. Nii ei teadnuki inimesed lõpuks, mis värvi miski olema peab....
Ootame Sind koos perega Antoniuse õuele, et muinasuttu edasi rääkida!


Ja see etendus on osa sellisest üritusest:
Antoniuse õues tulevad õuepäevad ehk Nelipühajoodud

30. maist 1. juunini toimuvad Tartus Antoniuse õues Antoniuse Õuepäevad ehk keskaegsete gildide traditsiooniliste kevadpidustuste järgi nimetatud Nelipühajoodud.

Antoniuse Gild ootab linnarahvast osa saama Nelipühajootudest, mis tulvil vahvaid tegemisi.

Kolme päeva jooksul on avatud Antoniuse Gildi kojad, kus oma ala meistrite käe all valmivad erinevad tarbekunstiesemed. Antoniuse Õu on Väikegildi laada päralt – kohale on tulnud kauplema talurahvas ehtsa eesti toiduga ning kunsti- ja käsitöömeistrid omanäoliste toodetega.

Et jootudest osasaajate head olemist asjakohaselt sisustada, toimub hulgaliselt õpitubasid, laval astuvad üles suuremad ja väiksemad esinejad, Gildisaalis saab vaadata näitust Tartu rätsepmeistrite tsunfti tegevusest, kohal on võimeistrid Imaverest ja leivaküpsetajad Ülenurmest ning üle aia saab uudistada loomariigi kääbusvorme.

Antoniuse Õuepäevade üksikasjalik kava http://www.antonius.ee.

Kommentaare ei ole: