teisipäev, 24. juuni 2008

Miisu on kukupai




Tõepoolest!
Ei mingeid kogemata diivani taha poetatud junne ega pisikest pissi elutoavaibal. Ei mingeid magamta öid ega unetuid hommikuid. On vaid paar korda ümber aetud lillevaas meie Setu-kodu köögilaual, mõned kriimud Riinu kätel-jalgadel ja mõned magamajäämisesegamised (Miisu nimelt tahaks sättida end unele uinuva lapse põsele).
Miisu armastab õhtuti väga just Mardi sülle pugeda. Pärtel seevastu viskab Miisu tavaliselt maha, kui too talle sülle peaks sattuma (loe: Riinu ta sinna armastav-õelikult asetab).
Kõige suurem kassifänn, kui seda üldse kuidagi mõõta saab, ongi Riinu. Ma pole päris kindel, mida Miisu ise sellest arvab, sest Riinu kipub teda liiga palju tassima. Ehkki Miisu on sedasorti loksutuste suhtes äärmiselt tolerantne. Aga ehk loksub kõik varsti paika.

Minu jaoks on väga oluline kasu see, et meil pole enam hiiri! Minutipealt kõik kadunund! Nad sebisid ringi veel õhtul enne Miisu saabumist ja nüüd on täielik vaikus! Ei ühtegi hiirekakki köögikapil! See on minu jaoks tohutu moraalne võit. Elagu hiirevaba elu Miisuga!

Loomulikult on Miisu ka lihtsalt igatepidi armas. Autosõitu talub hästi, magades selle lihtsalt maha. Magab ta muidugi üldse suure osa ajast. Ja kui ärkvel on, siis vahel kappavad kõik kolmekesi ühest toast teise, nii et tuul taga.

Mul on väga-väga hea meel, et me kassi võtsime.
Vaatasime just Mardiga ükspäev fotokast pilte, et kui algul oli meil pildil põhiliselt Riinu ja viimasel aastal pigem Pärtel, siis viimasel nädalal on kõige rohkem klõpse saanud Miisu!

Pildid ka:









Tegelikult hoiame Miisut uneajal meie magamisruumidest eraldatuna. Aga vahe, lõunaune ajal, ju natukene võib... kui mõlemad niiväga tahavad! Neil piltidel mõlemad tõepoolest magavad.

Normally we keep Miisu away from our bedrooms while we sleep. But sometimes, during the day nap, Riinu and Miisu have their moments, since they both really enjoy it! And they are both really sleeping in this series.




Hommikune Pärtel tervitab Miisut.
A morning with Pärtel and Miisu.

Summary:
The life with Miisu is sweet. He is a good babycat and he has scared away all mice that we had real problems with!

1 kommentaar:

Anonüümne ütles ...

Both children seem to really love their new kitten but it hasn't taken over completely for the stuffed tiger kitten. They do look so much alike. But one is certainly more useful than the other.