esmaspäev, 5. jaanuar 2009

Sportlik algus


Me oleme seda aastat tõeliselt tervislikult alustanud: iga päev ca 1,5 tundi õues, kelgumäel, suusatamas või niisama õues olnud. Isegi täna, seni kõige külmema ilmaga. Päike ju paitab ja pole nii külm ühtigi, kui kraadiklaasi järgi võiks arvata.
Peaasi, et lund veidi juurde tuleks, sest valdav osa nõlvu on kaetud puhta jääga. Kelgutada saavad nii pisid vaid kunstlumel, aga seda tuleb jagada arvukate suustajatega. Kuidagi saame hakkama. Olen vaadanud, et ega nad kuigi kaua kelgutada ei tahagi - hoopis lahedam tundub jää- ja lumetükke kelgule kuhjata ja siis see kelgutäis kuhugi hunnikusse kallata. Eriti meeldib see enese jõua ja käteosavuse proovilepanek Pärtlile.



Lisaks käisime laupäeval taas Värska veekeskuses ja veetsime seal arvata 3 või rohkem tunnikest. Väga mõnus vaheldus. Ja lastele hullupööra meeldib. Suuremad poisid olid kah ühes, need oskasid rohkem ka sealseid saunamõnusid nautida. Pisilastele piisab paarist soojast minibasseinist ja ühest tohutu hooga keerisest (Aura oma on tunduvalt magedam).

Kommentaare ei ole: