esmaspäev, 29. detsember 2008

Meie jõulud

Väike jõulujärgne ülevaade meie tegemistest.

Jõulupidusid oli igat sorti. Riinu on just selels kõige mõnusamas jõuluvana-fännamise eas, Pärtel veel pisut pelgab, aga samas on väga huvitataud ja elevil temagi.

Päris jõuluõhtu veetsime traditsiooniliselt maal vanavanemate juures. Seal külastab meid alati ka jõuluvana. Seekord oli hästi tore ja sõbralik jõuluvana, ehkki rääkis natuke segaselt :)

Jõuluvana ootamise ajal, peale ränkrasket jõulusööki, laulame tavaliselt ümber kuuse jõululaule. seekord tuli vana nii kiiresti, et me suurt laulda ei jõudnudki...

Jõuluvana on midagi nii imepärast, nii võõrast, nii ebamaist, et võtab täiskasvanudki kõhevile. Sa tead ju küll, kes seal punase kuue all ja valge habeme taga peidus on, aga ikkagi - imidžimuutus on nii täielik, et natuke usud, et ta tulebki Lapimaalt. Ehkki tegelikult ju tead, et see on vaid vanaisa või onu Jüri või oma mees... Seekord langes liisk Jürile.

Pildid ka:

Ootamine:





Ta tuligi! Süütame küünlad.



Riinu loeb luuletust. Riinul on äärmiset hea ja selge diktsioon, teda on lausa lust kuulata.





Lõpuks jõuluvana koos kohalike lastega. Ma kartsin, et Pärtel ei soostu talle sülle istuma, ta on sellistes situatsioonides üsna emmekas, aga ta võttis Riinu kingituse käppa ja läks lahkelt.
Ainus poiss selles kambas!


1 kommentaar:

Eppppp ütles ...

Justini ema ütles, et Eestis polevat poisse! Et igal pool aina tüdrukud domineerivad (meie suhtluskonnas).