kolmapäev, 2. september 2009

Mõned videod Vembu-Tembumaalt

Panen üles ka mõned videod, mis hiljuti tehtud.

Esimene neist on Riinu Vembu-Tembumaal autoga sõitmas. Ilma igasugu kahtluseta oli just autosõit Riinu lemmikatraktsioon. Kui ükskord Pärtel ka nii suureks saab, et sinna sõitma saab, siis me ilmselt muudele atraktsioonidele üldse ei jõuagi. Olgu veel öeldud, et Vembu-Tembumaa oli ülilahe, ka minu jaoks, ja me läheme kindlalt järgmisel aastal jälle! Infoks veel nii palju, et 20-liikmelistel gruppidel on oluliselt odavam pilet, nii et täitsa võiks mõelda mingi mõnusa kamba tekitamisele.





Teiseks Pärtel-ekskavaatorimees. Need ekskavaatorid olid väga lahedad, Pärtel ikka hirmsasti tahtis seal tõsta, ehkki see oli päris raske, et kuidas kõik käed ja jalad ja suunad omavahel koordinatsiooni saada. Ses mõttes väga arendav mänguasi. Neid võiks mänguväljakutel ka olla, poistele üks väärt mänguasi.






Ning kolmandaks ülevaade ronimislinnakust, kus troonis üks suur liutoru. Ma arvasin algul, et Pärtel küll ei söanda sealt alla lasta, aga vastupidi, sai suisa lemmikuks. Ma ei tea, kui palju kordi ta sealt üles ronis ja jälle alla laskis. Pakun, et ca 30 korda. Järjest. Pange tähele, rajatis on üsna kõrge ning nõudis omajagu meelekindlust emasüdames, et tema ronimist rahus pealt vaadata. Ehkki kõrgel olid piirded ees ja asi tegelt ikka üsna ohutu.

Kommentaare ei ole: