reede, 31. oktoober 2008

Talveuni

See nädal, mis sai alguse kella keeramisega, on mõnele meist olnud üks unine nädal.

Esmaspäeval oli koolivaheaja puhul siin Mats Oskar ja Riinu tahtis temaga koos olla, seega me lasteaeda ei läinud. Läksime hoopis uisutama ja mängutuppa. Lõunapikutamise ajal jäi Riinu magama (viimane lõunamagamine oli umbes 10 päeva enne seda).
Teisipäev oli tavaline lasteaiapäev.
Kolmapäeval võtsin Riinu juba peale lõunasööki lasteaiast ära, sest haiguste perioodi tõttu oleks ta sinna ainsana jäänud. Tulime koju ja Riinu jäi magama.
Neljapäeval oli tavaline lasteaiapäev.
Reedel olin ise lasteaias kasvataja, tõsi küll, rohkem oma laste kasvataja, sest mu oma lastele lisaks oli hoida vaid üks poiss. Tema võeti kah lõunast ära ja me tulime siis kolmekesi kah koju ning Riinu jäi jälle magama....
Mis oli muidugi suurepärane, sest õhtul oli üks vahva topeltsünnipäev Catwalkis, mis on muide väga tore ja lapsesõbralik koht, igatahes möll käis meil seal kuuest üheksani või enamgi ning mõlemad lapsed olid õnneks heas vormis.

Ma ei tea, kas see on seoses kellakeeramisega kaasnenud hämarusega või sellega, et inimene ongi loodud talvel rohkem puhkama - igatahes Riinu magab jälle lõunaund, vähemalt kodus. Ma juba jõudsin harjuda sellega, et ta ei maga, nüüd harju jälle ringi... :)

Kommentaare ei ole: